BARISTA

Ο καφές και γενικά τα αφεψήματα είναι μέρος της καθημερινότητας των περισσότερων ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολλές ποικιλίες από πολλά μέρη του κόσμου συνθέτουν τις πρώτες ύλες που θα αξιοποιήσει ο Barista για να δημιουργήσει ένα καφέ, ένα τσάι ή ένα αναψυκτικό. Οι γνώσεις του Barista πρέπει να είναι πολλές και ποικίλες, έτσι ώστε να δώσει μία πιο έντονη και απολαυστική αίσθηση μυρωδιάς και γεύσης τις στιγμές που αφιερώνει κάποιος στο να απολαύσει ένα ρόφημα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30 ώρες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: Μέσα Νοεμβρίου 2014


ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η ζήτηση για εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους BARISTAS είναι ιδιαίτερα υψηλή και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη, καθώς ο αυξανόμενος ανταγωνισμός, αλλά και η πτώση της κατανάλωσης, οδηγούν τις καφετέριες που θέλουν να παραμείνουν ανταγωνιστικές, να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε καλές τιμές.